Before and after Alfhems Kungsgård

Hej alla vänner

Nu är jag äntligen klar! Renoveringen och inredningen är helt komplett och jag är verkligen toknöjd med resultatet! Det ideella arbetet från klubbens medlemmar som har varit helt avgörande, de har målat, lagt golv, lister sytt gardiner ja you name it! Fantastiska människor! Sen har jag fått sätta min egen prägel och design.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi öppnar restaurangen på riktigt med mat kiosk och bakverk 🙂 det känns helt otroligt, jag förstår fortfarande inte vad jag ger mig in i. Men kul och utmanande är det. Ingen dans på rosor dock, men på måndag ska jag göra prov för alkoholtillstånd så håller tummarna för ännu ett steg i rätt riktning.

Som sagt, premiär Långfredagen 14 April med en härlig påskbuffé. Hemmainlagda sillar, Laxpaté, Kungsgårns frestelse, Gravad lax, Ostar, Romsås och mycket mer står uppdukat 11:30-15:00 Fredag och Lördag (14-15 april) , Ring gärna och boka bord för att säkra en plats 0303-336570 eller besök och följ oss gärna på https://www.facebook.com/alfhemskungsgard/ för att boka genom meddelande. 

Tack snälla för allt stöd! Ni är bäst! 

<3 Kenny

One Response to Before and after Alfhems Kungsgård

  1. Yvonne lindström skriver:

    ????kanon. Lycka till. Kram

Leave a reply