Byrå- från 1981-2017

Fortsättning på  80-tals byrån som går resan: brun-vit-svart.

Efter slipningen är klar var det dags att börja måla, det krävs att måla två lager så se till att byrån kan stå i ett rum med inomhustemperatur (speciellt i denna årstid, då det är blött och kallt). Detta för att färgen ska torka ordentligt och inte börja rinna. Stryk alltid med trädets fiber när du målar och dra med långa penseldrag. Det blir alltid snyggast. Ta god tid på dig, det blir inte bra om du stressar, men det går alltid att göra om. Inget är kört =)

Efter två strykningar så ser det ut såhär: En snygg yta. Jag hade turen att det var solsken denna dag vilket ger sjukt mycket energi till att skapa.

Nästa steg var att slipa och måla lådorna, men först skruvade jag av handtaget och tog bort listerna som satt runt om. För att träet inte ska spricka får man vara väldigt varsam. Jag tog en byggkniv och lirkade in den lite lätt på undersidan sen tog jag en hammare och bankade in kniven under listen. Bankar man hårt är risken att träet spricker.

Guld Spray

När allt är målat, torrt och klar, då var det bara att limma på listerna igen =)

 


 

och resultatet blev:

Till byrån sydde jag en dyna med ett svart tyg från Designer Guild och ett mönstrat från en lokal tygaffär på västkusten. Jag är själv toknöjd över resultatet. Och det viktigaste är att oavsett om jag stötte på motgångar under processen så visualiserade jag den färdiga produkten innan jag ens började. Det är så jag får ihop det, jag är helt övertygad att det kommer gå vägen!

Det är alltid starten på min process: Tro på dig själv! Om inte DU gör det, vem ska då göra det?

 

To inspire at least on person

Glöm inte att du själv sätter gränser för din kreativitet.

Jag tror på dig!

/Vision of Kenny

Leave a reply