Det konstanta arbetet

Att vara egen företagare är ju ingen dans på rosor, men jäklar va tur jag har, som har stödet hemifrån. Jag startar inte upp något i norrland där jag inte känner någon eller kan få tips och råd. Jag bor hemma hos mamma och Johnny nu under Restaurangprojektet, dels för att jag trivs med dom och så är det väldigt nära jobbet, bara 8 km (fågelvägen 2 km) jäkla skog i vägen 😉

 

Vi alla tre har varsitt företag, Johnny sitter med sin Fogservice, mamma Bed&Breakfast+Café och jag kör resturang. Så från 05 på morgonen sitter jag och J på kontoret med 2 kannor kaffe var (y) 

Det är gött att vi kan hjälpas åt, han ger mig tips (ganska mycket) om hur det är att driva ett företag med anställda, jag har bara varit egen förut och det är extremt mycket enklare. Nu är det 100 grejer man ska tänka på, men har man det strukturerat från början och följer den så kan det inte gå fel.  Jag hjälper dom också, i den mån jag kan =) 

Det som är kul på Kungsgårn är att jag får sätta min egen prägel. Ale GK storsatsar verkligen på den nya looken och omstruktureringen av banan vilket kommer blir så sjukt bra! Det ligger verkligen i tiden, modernt snyggt och praktiskt. Så är du golfare tycker jag verkligen du ska ta dig hit, miljön är oslagbar! Även om du vill avnjuta god mat i naturskön miljö på mark med anor från 1528, det nuvarande Herrgårdshuset är från tidigt 1800-tal.

Jag får som sagt tycka till om väldigt mycket, har ju lite erfarenhet av inredning ^^ och mycket gör jag själv, när jag gjort TV ska allt ske så jäklans snabbt och då har man ett team som hjälper till. Det har vi absolut nu också men inte i den kvantiteten. Här är det med eldsjälar i klubben som lånar ut sina kunniga händer. Nytt golv, nymålat, nya toaletter, stolsdynor, gardiner etc.

Jag själv målar, syr och tapetserar. Beställer, köper in grejer samtidigt som planeringen med alla tillstånd måste ske i rätt ordning. Det är många bollar i luften men gött då att börja jobba 05, då hinner man med så sjukt mycket! Vill ju även hinna skriva lite här och publicera bilder på processen! Det är snart dags för FÖRE & EFTERBILDER!!

Beställde ett vinglasställ i guld/mässing från Kitchenlab.se (ej spons),, det har man ju vart van vid….

-Hej detta är Kenny Eriksson, inredare och scenograf, vi skulle vilja ha…. (okej kanske inte riktigt så men nära på) =) ((i alla välmening))

Nu får man snällt betala för sig, och det har jag inga problem med! Allt annat är på låtsats. Can’t wait to share the pics with you guys!! 

 

 

Nu ska jag iväg och tvätta stolar på restaurangen!

 

KRAM /Kenny

Leave a reply