Från skiss till verklighet

Arbetet före ett projekt pågår i ett flertal månader, idéer bollas med kanal (kunden), producenter och andra viljor som vill peta i den kreativa processen. Jag gillar att arbeta i pappersform, att fysiskt hålla i inspirationen, sätta dit och ta bort. Så jag använder mig oftast av en stor tom vägg, sätta upp inspiration, flytta runt osv. 

 

När jag har arbetat med Paradise Hotel så vet jag förutsättningarna att det finns 5 st rum som ska inredas, en Lounge och en matsal samt lite häng-områden. Då är det bra att utgå från ett tydligt tema som speglar hela Looken, sen bryta ner det till olika designs i respektive rum. 

Här är två rum från skiss till färdigt resultat i årets Paradise Hotel. Vissa ideér blir annorlunda i verklighet men grundtanken finns kvar =)

To be continued med fler bilder och rum

To inspire at least on person

/Kenny

Leave a reply