Helomvändning

För det första: Jag älskar mitt jobb!! Jag älskar att vara inredare och scenograf! Det är inte ett jobb för mig, det är mer en livsstil =) Men Jag har under en längre tid känt att det har tagit för mycket av min själ och min glädje, och att jag i mitt senaste projekt blev utbränd och gick in i väggen. 3 månader var jag hemma och mådde rent ut sagt skit, för jag visste inte vilken väg jag skulle gå. : fortsätta med tv, göra något annat?, hur får jag in pengar? ams är ingen höjdare för egna företagare, och framförallt inte A-kassan, även om man alltid har betalat sina avgifter. aja nog om det 😉

I mitten av februari fick jag en fråga bollad till mig, från mamma som själv fått frågan men hade fullt upp med sitt eget. Att ta över som Krögare för Alfhems Kungsgård, en golfrestaurang i en fantastisk miljö.

 

Efter många vändor i huvudet, tankar funderingar,, ska man ska man inte? vad ger jag upp? Men tillslut landade jag i att jag ger inte upp någonting, det enda jag får är erfarenheter! Stockholm finns kvar, min lägenhet finns kvar, min familj finns som stöd. Alltså det är bara win!!

Nu ska jag iväg och ska tvätta fasad och måla! ska även sätta min egen design prägel på stället i den mån jag kan 😉

KRAM wow vilken resa det ska bli, följ med!!

Leave a reply