Sanningen

Livet är sjukt oförutsägbart, min ungdom var kantad av motgångar och psykiskt ovälmående, men ifrån det har livet tagit mig på resor som jag aldrig kunnat drömma om. 

(i korta drag)

I gymnasiet skulle jag bli skådespelare, sedan modedesigner vilket ledde mig till Florens sen hem och jobbade på Thorskog Slott i städet/servisen samt sydde gardiner och kuddar. Modedesign spåret glödde i mig så en flytt till sthlm för fortsatt försök. Kom in i tvbranschen, och började karriären genom att assistera scenografen för  stjärnorna på slottet, sen rullade slitet och jobben in, vissa gratis, vissa lågbetalda, ALLA slitsamma!! men sjukt kul och utmanande.

Vilka år i TV, framför kameran, bakom kameran. ROLIGA jobb! det är det som driver mig, att det ska vara kul att arbeta! Jag älskar att jobba, utvecklingen finns alltid framför en.

MEN det finns alltid baksidor, och jag har kämpat mot mitt psykiska mående hela livet, och fortsätter än idag. Efter mina senaste TV-projekt där glöden slocknat kände jag mig inte alls tillfreds med mig själv. Gick helt enkelt in i den berömda väggen i November förra året. 

Jag orkade inte ta tag i något, varken hemma eller i jobbet, och motgångarna avlöste varandra. Vart ska livet ta vägen? Man tänker inte i positiva banor under dessa tider, även fast man vet att dessa stunder kommer i skov. 

EN PAUS!

Ja en paus var precis var jag behövde, och så landade KUNGSGÅRN’ i mitt knä som ett brev på posten. WOW! En ny utmaning, och en extrem sådan! VI KÖR!


På tal om oväntade saker som händer, vet ni vem som kommer och besöker mig i helgen? Im gonna paint ya’ a picture:

Ni vet den killen i gymnaiset, han som var snyggast, roligast till och med ordförande i elevrådet, HAN! han som alla var kära i. (även jag) Han heter Micke KW, han och hans fantastiska tjej kommer hem till mig i sthlm över helgen!! Det visade sig att han är uppväxt i huset där mamma bor nu med sin man. haha small world! Men IGEN, oförutsägbart är ju bara förnamnet!  


Hehe jag och Nathalie (Micke KW’s tjej) har redan laddat upp för selfieTIMES ikväll ^^nä då skämt åsido. Men på riktigt, tänk var livet ändras och vart det kan vända. Ge aldrig upp! Din tid är nu och den kommer även sen, du måste bara se möjligheterna <3

Kärlek och önskar er alla en trevlig helg

/Kenny

One Response to Sanningen

  1. Mamsen skriver:

    ❤ Älskar dig? Trevlig helg på Dig oxå Och så klart även Micke KW o Nathalie???

Leave a reply