strävar du eller är du bara?

I alla yrken och arbeten utför människan sin tjänst på olika sätt. Det finns de som tar den enkla vägen, de som inte utforskar möjligheterna för inovation och utveckling. De som gör det bara för att göra det. 

Sen finns det de som alltid strävar efter att nå högre, tävlar mot sig själv och hela tiden vill toppa sin senaste prestation. Jag får ofta höra från vänner och familj att jag tar på mig för mycket och pressar mig själv för hårt, men det är också på det sättet jag kommit dit jag är. Jag går in i en bubbla av ångest och mycket jobb, men jag ser alltid resultatet och målet framför mig. Jag begränsar mig aldrig! Självklart måste man tänka om hela tiden då vissa saker på vissa platser i världen är omöjliga att få igenom rent design/form/kvalite/pris-mässigt MEN de kompromisserna sker i en sekund innan en ny lösning ploppar upp. Enbart du själv sätter dina egna begränsningar.

 

Här nedan följer processen till bygget av Sviten i Paradise Hotel 2016/2017

Hur rummet såg ut innan vi började, den vänstra dörren ledde in till ett annat sovrum, så det fick vi bygga igen och samtidigt använda för att dölja teknik så som sladdar till mikrofoner och ljus.

Min briljanta kollega tillika vän Alejandro som är arbetsledare och chef över snickarna hjälper hans brorson att sätta upp sänggaveln. När man ska försöka förklara på spanska utan att man pratar spanska själv blir det lätt missförstånd haha men oftast efter många turer och många skratt så brukar det lösa sig =)

Färdiga resultatet med fungerande belysning, men några timmar till godo innan ”stockarna” (rena bilder på rummen) skulle tas.Min poäng är, att försök alltid sträva efter att bli det bästa av dig själv. Se inte till hur någon annan presterar utan man utgår alltid från sin egen förmåga, men vi alla är som idrottare, vi har alltid en extra växel att lägga i för att nå målet.

Önskar er alla en superfin fredag. Kärlek

To inspire at least on person

/Kenny

Leave a reply