Vem tror på dig?

Godmorgon.

Ibland hamnar man i dilemman och tuffa situationen inom sig själv. Där man inte kan sortera ut hur man känner eller vad man vill.

Jag är alltid förespråkare att man ska tro på sig själv, för om inte du gör det, vem ska då göra det? MEN ibland som sagt sviker tilliten, och för mig sker det ganska ofta (ärligt talat), jag brukar dock vara snabb på att ta mig ur det. När jag inte kan det så har jag vissa speciella personer som kan dra mig ur misäret av psykiskt självdestruktivt beteende.
En av dessa är min vän tillika kollega Cornelia. Daemn va grym hon är, just nu sitter jag i valet o kvalet om jag ska måla om i hallen, tankarna går fram och tillbaka om det är rätt eller fel. Blir det för mörkt? Klasshar det med de andra färgerna i rummen intill? osv osv. Då hjälper Cornelia mig med tips, råd, lägger fram pro’s och con’s, och hon gör det så bra att jag finner besluten själv. Det är verkligen en sann vän! Någon som inte berättar hur man ska göra utan hjälper mig komma fram till det för egen maskin.

Bilden ovan är min moodboard för hallen. Jag vet att kommer bli snyggt men ändå väldigt osäker. Det krävs några varv till i tankeverkstaden.   Vad tycker du?

Min poäng är att man kan inte alltid vara på topp, och har man hittat vänner som kan rädda upp en när man behöver extra stöd, så släpp dom aldrig utan vårda dom för livet!

följ gärna min instagram : kennyeriksson

Tro på dig själv! Om inte DU gör det, vem ska då göra det? Glöm inte att du själv sätter gränser för din kreativitet.

Jag tror på dig!

To inspire at least on person

/Kenny

Leave a reply